Zapri
Iskanje

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Objava: 28. 03. 2023 / 13:54
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.03.2023 / 14:00

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo
Ko se poslavljamo od sivih zimskih mesecev, smo pripravljeni proslaviti prihod toplega vremena z osvežitvijo doma. Pomladna dekoracija je veliko več kot le velikonočna jajca in velikonočni aranžmaji. Ko odstranite nered iz prostora in se lotite spomladanskega čiščenja, je čas za zabavne stvari: Okrasitev. V pomlad stopite v stilu in svoj dom napolnite z drznimi odtenki, živahnimi vzorci in tkaninami, ki dihajo.

Začnete lahko z majhnimi stvarmi: Kavč v dnevni sobi obložite s pisanimi blazinami, zberite svoje najljubše cvetje v rožnatih, rdečih in rumenih odtenkih ter ga razporedite v vaze na jedilni mizi, preobrazbo pa zaključite s čudovitimi figuricami Willow Tree.

Svojemu zunanjemu prostoru v toplem vremenu zagotovite preobrazbo, tako da s stropa obesite rastline. Še več barve in sloga vnesite z nekaj vrženimi blazinami in pisano preprogo, v različnih odtenkih.

Venčki niso namenjeni le praznikom. Dodajte  mu lepo pentljo in poljubne umetne citruse, in takoj bo poživil še tako dolgočasno sobo.

Odpravite se v starinarnico (ali na babičino podstrešje) in poiščite kozarce s peclji v barvi sladkornih bonbonov in jih postavite na police. Razporedite jih po barvah, višini ali na kakršen koli drug način, ki je prijeten na pogled.

Dekoracija blagodejno vpliva na naše počutje. Naj bo ta pomlad polna dobrih vibracij in lepih trenutkov.

Preberite tudi

Unikatne, simbolične in navdihujoče
Unikatne, simbolične in navdihujoče

Unikatne, simbolične in navdihujoče

Willow tree je intimna serija figur, ki tiho in nevede vpliv...

Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?
Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?

Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?

Bodimo realni: sami bodo denar najraje zapravili za še eno s...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Mala darila

Ostanite z nami

Mail:  [email protected]

Facebook    Instagram 

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi e-pošti.


Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Slovenski podjetniški sklad Evropski sklad za regionalni razvoj Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Nazaj na vrh