Zapri
Iskanje

Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?

Objava: 12. 07. 2022 / 12:41
Čas branja: 5 minut
Nazadnje Posodobljeno: 29.09.2022 / 13:58

Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?

Kaj kupiti ljudem, ki radi potujejo?
Bodimo realni: sami bodo denar najraje zapravili za še eno spontano rezervacijo.

Kljub temu, da je izkupiček potovanja na koncu (skoraj) vedno vreden, sta pakiranje in načrtovanje pustolovščin po svetu lahko naporna in stresna. Če kupuješ darilo nekomu, ki svoj denar raje kot stvarem, nameni potovanjem, se osredotoči na kupovanje predmetov, ki mu bodo olajšali potovanje in naredili izkušnjo lepšo in bolj nepozabno. Ne glede na to, katero potovalno težavo bi mu rad olajšal, bo najverjetneje cenil vsako stvar manj na seznamu "kupi za potovanje" - predvsem zato, da se končno lahko vrne k spontanemu rezerviranju hotelov J

Pred tabo je nekaj idej za darila, ki bodo obdarovancu zagotovo narisala nasmeh na obraz. Od stvari, ki bodo skrajšale dolg polet, do predmetov, ki bodo hotelsko sobo spremenili v dom. Ta darila jim bodo garantirano olajšala uresničevanje strasti - ali pa jim preprosto pomagala pri zapiranju kovčka. Ne glede na to, ali iščeš poceni in majhna potovalna darila ali ekstravagantna velika, boš v tem članku našel ideje za vse proračune.

Bon voyage!

Prve na seznamu so blazine za vrat, ki bodo dolg in zoprn polet naredile udobnejši. Zadnja stvar, ki si jo kdorkoli želi je otrdel vrat, ko stopi iz letala. Blazina za vrat lahko naredi razliko med tem, ali bomo na cilj prispeli mlahavi in neprespani ali pa sveži in spočiti. Vem kaj razmišljaš. Blazine za vrat, popolnoma neuporabno, stran vržen denar. Ja, ja tudi sama sem tako mislila, vendar naj ti povem, da sem se močno zmotila. Zelo rada potujem, največje breme pa mi je predstavljalo spanje na letalih. Nikoli nisem spala več kot 5 minut. Kdaj se je to spremenilo? Ko mi je nekaj let nazaj pred letom v Turčijo, najboljša prijateljica kupila mojo prvo blazino za vrat in kljub temu da sem na začetku malo vihala nos, ne grem nikoli nazaj k spanju na letalu brez te priročne in udobne blazine. Kasneje se mi lahko zahvališ J

Zemljevid, na katerem označijo kam vse so že potovali. Je treba sploh kaj dodati? Zelo dobro in inovativno darilo je lahko tudi etui za potni list in ostale dokumente. Za večino ljudi, ki pogosto potujejo lahko precej samozavestno trdim, da njihov potni list ne izgleda najbolj bleščeče in je v veliko primerih dokaj obrabljen. Prav tako lahko z živobarvnim ovitkom za potni list hitro najdemo potni list v (pre)napolnjeni torbici na letališču, (ali doma v predalu). V večini primerih zagotavlja dovolj zaščite, hkrati pa ni prevelik. Vanj lahko shranite tudi kreditne in debetne kartice, letalske vstopnice, v njem pa je prostor tudi za dodatno gotovino.

Stvar, ki jo potrebuje vsak potujoči je definitivno označevalec prtljage. Čeprav se ne zdi ekstravagantno si lahko prepričan, da ga bo oseba za katero nakupuješ zelo vesela. In sploh ni potrebno da je to celotno darilo, lahko predstavlja samo en del. Na nakup označevalca prtljage lahko gledaš kot na priložnost, da potovalnim torbam dodaš nekaj osebnosti in lasten pečat.

Če kupuješ za nekoga, ki je vedno organiziran, potem je naslednji izdelek pravo darilo zanj. Viseča toaletna torbica. Ko pride do ličil in toaletnih pripomočkov se neorganiziranost lahko zgodi hitro in nenamerno celo povzroči nered. Običajno so take torbice opremljene z zračnimi mrežastimi žepi, ki so kot nalašč za shranjevanje majhnih predmetov, kot so gel za lase, vlažilna krema in drugi pripomočki za nego. Če želiš obdarovancu prihraniti čas na potovanju ali če veš da se mu vedno mudi na naslednji cilj, lahko toaletna torbica, ki visi, naredi veliko razliko.

E-bralnik je nepogrešljiv za vse potujoče knjižne molje, saj omogoča potovanje z na tisoče knjigami, vsemi shranjenimi v majhni napravi. Okej. Predstavljal si potovanje za nekaj tednov. Kdo realno želi dragoceni prtljažni prostor zapolniti s knjigami? Ali pa kdo želi, da ga težka trda platnica obremenjuje na dnevni poti? Vse to rešuje E-bralnik, ki je lahek in tanek.

Potovalni dnevnik. Vsi želimo ohraniti spomine na potovanja. Mnogi od nas potujemo s fotoaparati, ki so pripravljeni ujeti najboljše trenutke, vendar fotoaparati ne morejo ujeti vsega. Potovalni dnevniki so odgovor na to, da obdarovancu omogočimo, da si za vedno zapomni svoje občutke in čustva z najboljših in tudi najslabših potovanj.

Mini daljnogled (binokular). Ko pomisliš na daljnogled, pogosto pomislimo na divje živali: safari, ptice, opazovanje kitov ... Vendar če vprašaš mene jih je vredno imeti za vsako potovanje.

Prenosni polnilec. Predstavljaj si. Skočiš na avtobus in vidiš električne vtičnice. Navdušen si ... Dokler ne ugotoviš, da ne delujejo. Tvoj telefon kar naenkrat postane tiktakajoča tempirana bomba, saj se bliža 5-odstotni življenjski dobi baterije. Ja, nihče si ne želi tega. Ena najboljših stvari pri potovanju so negotovost in presenečenja, razen če gre za elektriko. Prenosni polnilnik nudi udobje, saj omogoča moč na poti, ne glede na to, kam gremo.

Ko potujemo je zelo pomembno, da skrbimo za hidracijo. S tem pripomoremo k temu, da ostanemo zdravi in polni energije, zato priporočam, da na seznam Kaj kupiti osebi, ki rada potuje? Vključiš steklenico za vodo za večkratno uporabo. Naložba v stekleničko za vodo za večkratno uporabo, je veliko boljša od preprostega nakupa plastične steklenice vsakič, ko prijatelj postane žejen.

In kot zadnji na seznamu je set za prvo pomoč. Nikoli ne veš kaj vse se ti lahko zgodi že samo v udobju lastnega doma, kaj šele v neki tretji državi, sredi džungle. Zakaj bi tvegali, če lahko prijatelju omogočimo varno potovanje.

Preberite tudi

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo
Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Ko se poslavljamo od sivih zimskih mesecev, smo pripravljeni...

Poročno obdarovanje
Poročno obdarovanje

Poročno obdarovanje

Sezona porok je spet tu in čas je, da poiščeš nekaj res odli...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Mala darila

Ostanite z nami

Mail:  [email protected]

Facebook    Instagram 

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi e-pošti.


Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Slovenski podjetniški sklad Evropski sklad za regionalni razvoj Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Nazaj na vrh