Zapri
Iskanje

Poročno obdarovanje

Objava: 30. 09. 2022 / 13:08
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 30.09.2022 / 13:28

Poročno obdarovanje

Poročno obdarovanje
Sezona porok je spet tu in čas je, da poiščeš nekaj res odličnih daril za vse zaljubljence, ki se bodo poročili v tvojem življenju! Namen je mladoporočencema podariti darilo, ki jima bo všeč, seveda pa mora biti tudi praktično in uporabno.

Danes večina mladoporočencev že živi skupaj, kar pomeni, da verjetno že imajo toaster, kuhalnik, brisače in vsa druga praktična (in dolgočasna) tradicionalna poročna darila.

Se sprašuješ, koliko bi porabil za poročna darila? Želiš podariti res nepozabna poročna darila? Brez skrbi, tukaj pridem na vrsto jaz! Naša ekipa strokovnjakov je na spletu poiskala najboljša možna poročna darila, ki jih bo vsak par cenil še doooolga leta. :)

KOLIKO DENARJA NAJ ZAPRAVIM ZA NAKUP DARILA?

Obstajajo različna mnenja o tem, koliko je "sprejemljivo" porabiti za poročna darila, vendar v resnici ni trdnega pravila, zato naj bo zlato pravilo: Kupi to, kar si lahko privoščiš. 

Prav tako koliko boš porabil za poročno darilo, ne sme biti odvisno od same poroke. Pri izbiri daril se raje prepusti odnosu z zakoncema in svojemu finančnemu stanju. 

ALI JE V REDU PODARITI SKUPINSKO DARILO?

Absolutno, to je lahko neverjetno. Če vsi skupaj zberete denar, lahko kot skupina kupite čudovito darilo. V tem primeru se prepričajte, da je darilo nekaj, kar si par resnično želi ali potrebuje, in poskrbite, da jima nihče drug ne bo podaril enakega darila.

KAJ PA DENAR IN DARILNI BONI KOT DARILO?

Obdarovanje z denarjem ali darilnimi boni je povsem v redu in sprejemljivo.

Luksuzne darilne kartice, ki jih je mogoče uporabiti za predmete ali doživetja, ki si jih par običajno ne bi privoščil sam, so lahko super ideja.

Praktične darilne kartice na primer za dekor ali za trgovine s strojno opremo pa so prav tako lahko kot nalašč za pare, ki začenjajo ali gradijo nov dom!

KARAFA GLOBUS Z DVEMA KOZARCEMA 

Drug drugemu sta najbolj pomembni osebi na svetu, zato jima podarite darilo, ki to simbolizira! Ta komplet kozarcev z globusom je eno najbolj edinstvenih in unikatnih poročnih daril. 

Karafa Globus z dvema kozarcema je lahko razkošno darilo za vse mladoporočence, ki obožujejo potovanja in ne tradicionalne načine uživanja v svoji najljubši alkoholni pijači.

KOMPLET KOZARCEV ZA PENINO

Želiš, da bi bilo njuno darilo res nepozabno? Potem preprosto moraš podariti personaliziran set kozarcev za penino. Na kozarca lahko daš vgravirati njuni imeni in datum poroke ali pa morda njun novi skupni priimek.

Podarjanje poročnega darila je več kot le obveznost, saj s tem, ko podarite nekaj, kot je ta komplet, pomagate ustvariti temeljne spomine, ki bodo za par predstavljali eno najsrečnejših obdobij v njunem življenju!

BAMBUSOVA DESKA ZA REZANJE

Bambusove deske za rezanje so v letu 2022 spet zelo priljubljene, ti pa jo lahko personaliziraš z imeni neveste in ženina ter datumom poroke! To premišljeno poročno darilo bo videti čudovito na njunem kuhinjskem pultu in prav gotovo ni eno izmed tistih neuporabnih darilo za katere je treba skrbeti, da ga ne bosta uporabila. 

NJUNA POROČNA PESEM NATISNJENA NA PLATNO

Pozanimaj se katera pesem se bo predvajala za njun prvi ples kot mož in žena in daj na platno natisniti besedilo te pesmi skupaj z njunima imenoma, kar bo definitivno premišljeno in enkratno poročno darilo.

Nevesta in ženin bosta navdušena nad tem neverjetnim kosem dekorja, ki ga bosta lahko obesila v svojem domu in ki je hkrati tudi poročni spominek, ki ga bosta za vedno cenila.

OLJKA

Oljka je izjemno darilo. Zakaj? To drevesce ima izjemno močno simboliko in je nadvse primerna za darilo – predstavlja namreč rodnost in zdravje ter simbolizira mir.

ŠE NEKAJ DODATNIH IDEJ ZA POROČNA DARILA:

<3 Mehke brisače, copate ali jutranje halje

<3 Velik personaliziran šparovček

<3 Personaliziran poročni album

<3 Doživetja (karte za koncert, za predstave, terme, darilni boni za kulinarična doživetja)

<3 Personaliziran predpražnik 


In ne pozabi… važni so spomini ;)


Preberite tudi

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo
Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Ko se poslavljamo od sivih zimskih mesecev, smo pripravljeni...

Poslovno obdarovanje
Poslovno obdarovanje

Poslovno obdarovanje

Na vsake toliko časa se želimo zahvaliti zaposlenemu ali čes...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Mala darila

Ostanite z nami

Mail:  [email protected]

Facebook    Instagram 

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi e-pošti.


Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Slovenski podjetniški sklad Evropski sklad za regionalni razvoj Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Nazaj na vrh