Zapri
Iskanje

Novo v naši trgovini: izdelki podjetja The crafty kit company!

Objava: 16. 05. 2023 / 08:55
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.05.2023 / 09:10

Novo v naši trgovini: izdelki podjetja The crafty kit company!

Novo v naši trgovini: izdelki podjetja The crafty kit company!
The Crafty Kit Company je podjetje iz Škotske, specializirano za ustvarjalne sete in komplete za ročno izdelavo. Podjetje je znano po svojih edinstvenih in inovativnih izdelkih, ki spodbujajo ustvarjalnost in ročno delo. Izdelki so visoke kakovosti in spodbujajo veliko ustvarjalnosti in ročne spretnosti ob ustvarjanju.

The Crafty Kit Company ponuja širok izbor kompletov za različne ustvarjalne dejavnosti, vključno s šivanjem, pletenjem, vezenjem, izdelavo nakita, papirnatimi izdelki in še več. Vsak komplet vsebuje vse potrebne materiale, navodila in orodja, ki jih potrebujete, da ustvarite unikatne izdelke.

Podjetje se ponaša s kakovostnimi materiali in natančnimi navodili, ki omogočajo tudi začetnikom, da ustvarijo čudovite izdelke. Kompleti so zasnovani tako, da so enostavni za uporabo, hkrati pa nudijo možnost ustvarjalnega izražanja in individualnosti, saj lahko vsakdo svojim izdelkom doda osebno noto.

Poleg prodaje kompletnih kompletov The Crafty Kit Company ponuja tudi dodatne materiale in orodja za nadaljnje ustvarjanje. Njihov cilj je spodbujati ustvarjalnost, sprostitev in užitek pri ročnem delu ter omogočiti strankam, da izrazijo svojo edinstvenost skozi ustvarjalne projekte.

Podjetje je znano tudi po svoji predanosti trajnostnemu in okolju prijaznemu delovanju. Uporabljajo reciklirane in naravne materiale ter se trudijo zmanjšati svoj vpliv na okolje.

The Crafty Kit Company je priznana blagovna znamka, ki je pridobila priljubljenost med ustvarjalci in ljubitelji ročnega dela. Njihovi izdelki so na voljo tako lokalno na Škotskem, kot tudi preko spleta, kar omogoča dostopnost njihovih produktov širši javnosti.

Če iščete zabavne in ustvarjalne projekte za preživljanje prostega časa ali iščete darilo za ljubitelje ustvarjalnosti, bo podjetje The Crafty Kit Company zagotovo izpolnilo vaša pričakovanja. Odslej lahko komplete za filcanje naročite tudi v naši spletni trgovini Maladarila.si.

Preberite tudi

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo
Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Enostavne in čudovite ideje za pomladno dekoracijo

Ko se poslavljamo od sivih zimskih mesecev, smo pripravljeni...

Poslovno obdarovanje
Poslovno obdarovanje

Poslovno obdarovanje

Na vsake toliko časa se želimo zahvaliti zaposlenemu ali čes...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Mala darila

Ostanite z nami

Mail:  [email protected]

Facebook    Instagram 

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi e-pošti.


Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. 

Slovenski podjetniški sklad Evropski sklad za regionalni razvoj Republika Slovenija - Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo

Nazaj na vrh